Basisbehandeling

Voor een huid die nog niets gewend is aan verzorgingsproducten. Is dit een fijne behandeling om mee te starten.

Behandelingen
Hydrasence

Deze behandeling voor de droge tot zeer droge huid hydrateert en verzorgt de huid, waardoor de celstofwisseling word bevorderd en hersteld.

De behandeling ziet er als volgt uit: Reiniging, dieptereiniging, verkoelend gelmasker, massage van decolleté, hals en gezicht, lotion, oogverzorging hydrasence dag/nachtverzorging.

€ 46,50
Matifiante

Deze behandeling van de onzuivere / vette huid zorgt voor een dieptereiniging om de huid ontvankelijk te maken voor de verdere regenererende en verzachtende behandeling.

De behandeling ziet er als volgt uit: Reiniging met een cleansing foam, dieptereiniging, stomen, onzuiverheden verwijderen, Matifiante masker, massage decolleté, hals en gezicht, verfrissende lotion, oogverzorging, Matifiante dag/nachtverzorging.

€ 46,50
Sencilence

Deze behandeling van de gevoelige huid zorgt voor een beschermende werking tegen externe invloeden. Het bevordert het herstel van de huid en heeft een vocht regulerende werking.

De behandeling ziet er als volgt uit: Reiniging, dieptereiniging, kalmerend masker, massage van decolleté, hals en gezicht, Kalmerende lotion, oogverzorging, dag/nachtverzorging.

€ 46,50
Quick treatment

De Quick treatment is een behandeling voor als u geen tijd heeft voor een voledige behandeling maar er toch verzorgd wil uitzien. Reiniging, peeling, verzorgend masker, lotion, dag/nachtverzorging.

€ 29,50
Bijbehorende producten