Basisbehandeling

Voor een huid die nog niets gewend is aan verzorgingsproducten. Een fijne behandeling om mee te beginnen.

Behandelingen
Hydrasence

Deze behandeling voor de droge tot zeer droge huid hydrateert en verzorgt de huid, waardoor de celstofwisseling word bevorderd en hersteld.

De behandeling ziet er als volgt uit: Reiniging, dieptereiniging, deelbehandeling, hydrasence masker, massage van decolleté, hals en gezicht, lotion, oogverzorging hydrasence dag/nachtverzorging.

€ 44,50
Matifiante

Deze behandeling van de onzuivere / vette huid zorgt voor een dieptereiniging om de huid ontvankelijk te maken voor de verdere regenererende en verzachtende behandeling.

De behandeling ziet er als volgt uit: Reiniging met de Matifiante cleansing foam, dieptereiniging, stomen, onreinheden verwijderen, deelbehandeling, Matifiante masker, massage van decolleté, hals en gezicht, lotion, oogverzorging, Matifiante dag/nachtverzorging.

€ 44,50
Sencilence

Deze behandeling van de gevoelige huid zorgt voor een beschermende werking tegen externe invloeden. Het bevordert het herstel van de huid en heeft een vocht regulerende werking.

De behandeling ziet er als volgt uit: Reiniging, dieptereiniging, deelbehandeling, Sencilence masker, massage van decolleté, hals en gezicht, lotion, oogverzorging, Sencilence dag/nachtverzorging.

€ 44,50
Quick treatment

Reiniging, peeling, stomen, deelbehandeling, verzorgend masker lotion, dag/nachtverzorging.

U kunt deze behandeling uit breiden met een heerlijke ampul om de huid dieper te voeden, verstevigen en te hydrateren voor € 7,95

€ 27,50
Bijbehorende producten