Geavanceerde behandelingen

Brilliant Vitamine E behandeling voor de rijpere huid. gevoelig voor atmosferische invloeden zoals zon, wind en kou. Farorisan fruitzuren behandeling. Behandeling voor de vale huid die o.a. onderhuidse verstoppingen, littekens en beginnende rimpels heeft ,op basis van fruitzuren.

Diamant vliesmasker. stimuleert de doorbloeding van de huid. voor een gezonde, uitstraling.

Behandelingen
Brilliant lifting gelaatsbehandeling (rijpere huid)

De brilliant behandeling voor de rijpere huid, en de huid die om meer aandacht vraagt deze is verrijkt met vitamine E. De behandeling zorgt ervoor dat de huid weer soepel, stevig en elastische wordt.

De behandeling zal als volgt worden uitgevoerd: Reiniging, dieptereiniging, deelbehandeling, Brilliant lifting masker, massage van gezicht, hals, decolleté, hals, serum, oogcréme, Brilliant créme.

€ 51,50
Farorisan Fruitzuren behandelingen

Fruitzuren stimuleren de celvernieuwing van de huid. Vertoont uw huid hier en daar wat (onderhuidse) verstoppingen of heeft uw huid een vale uitstraling, dan is een fruitzuren behandeling ideaal voor deze huid. Vooral na de winterperiode of wanneer u hormonale problemen heeft, is dit een zeer doeltreffende behandeling voor uw huid. Zeker als u daarbij de behandeling thuis ondersteunt met de Farorisan crème.

Deze behandeling zal als volgt worden uitgevoerd: Reiniging, dieptereiniging, stomen, deelbehandeling, massage van gezicht,hals,decolleté, hals, Farorisan masker, serum, oogcréme, Farorisan créme.

€ 52,50
Diamantbehandeling grauwe, doffe of vale huid

Deze behandeling is zeer geschikt voor de grauwe, doffe of vale uitstraling van de huid. Door factoren geeft u huid een vermoeide aanblik, straalt het niet, tekent snel en is vaak wat verslapt. In het Farorisan diamant masker zit een kostbaar diamantpoeder verwerkt. Dit diamantpoeder zorgt ervoor dat de huid optimaal wordt gehydrateerd, waardoor het vermogen van de huid wordt bevorderd. Daarbij heeft het masker een stimulerend werken op de bloedcirculatie met als resultaat een staleden, frisse en gezonde uitziende huid.

De behandeling zal als volgt worden uitgevoerd: Reiniging, dieptereiniging, stomen, deelbehandeling, massage van gezicht, hals, decolleté, diamantvliesmasker, serum, oogcrème, Farorisan crème.

€ 56,50