Geavanceerde behandelingen

Brilliant Vitamine E behandeling voor de rijpere huid. gevoelig voor atmosferische invloeden zoals zon, wind en kou. Farorisan fruitzuren behandeling. Behandeling voor de vale huid die o.a. onderhuidse verstoppingen, littekens en beginnende rimpels heeft ,op basis van fruitzuren.

Diamant vliesmasker. stimuleert de doorbloeding van de huid. voor een gezonde, uitstraling.

Behandelingen
Brilliant lifting gelaatsbehandeling (rijpere huid)

De brilliant behandeling voor de rijpere huid, en voor de huid die om meer aandacht vraagt. Na de deze behandeling is de huid gekalmeerd voelt de huid soepel, stevig en elastische aan.

De behandeling zal als volgt worden uitgevoerd: Reiniging, dieptereiniging, Brilliant lifting masker, massage van gezicht, hals, decolleté, hals, serum, oogcréme, Brilliant créme.

€ 54,50
Farorisan Fruitzuren behandelingen

Fruitzuren stimuleren de celvernieuwing van de huid. Vertoont uw huid hier en daar wat (onderhuidse) verstoppingen of heeft uw huid een vale uitstraling, dan is een fruitzuren behandeling ideaal voor deze huid. Vooral na de winterperiode of wanneer u hormonale problemen heeft, is dit een zeer doeltreffende behandeling voor uw huid. Deze behandeling is zeer geschikt voor na de zomer of na een zonvakantie.

Deze behandeling zal als volgt worden uitgevoerd: Reiniging, dieptereiniging, stomen, massage van gezicht,hals en decolleté, Farorisan masker met fruitzuur, oogcréme, Farorisan créme met fruitzuur.

€ 53,50