Gespecialiseerde behandelingen

Tijdens de gespecialiseerde behandelingen wordt er gewerkt met speciale maskers en ampullen met hoge werkstoffen zoals anti-oxidanten, vitamines en mineralen. Het resultaat is een stralende teint en een huid met veel frisheid en energie.

Behandelingen
Vitamine C behandelingen (90 minuten) Vitamine C gelaatsbehandeling (rijpere huid met doffe/vale teint)

Een behandeling welke een intensief verzorgende en vitaliserende werking heeft op de huid. Vitamine C stimuleert de aanmaak van collageen waardoor de huid meer flexibiliteit en kracht krijgt. Verder werkt vitamine C nog meer dan vitamine E als beschermer tegen vrije radicalen.

De behandeling zal als volgt worden uitgevoerd: Reiniging, dieptereiniging, stomen, onreinheden verwijderen, jojoba & vitamine ampul , massage van decolleté, hals en gezicht, masker, 24 uurs crème en oogcréme. 24 uurs créme.

€ 53,00
Een behandeling welke een intensief verzorgende en vitaliserende werking heeft op de huid. Vitamine C stimuleert de aanmaak van collageen waardoor de huid meer flexibiliteit en kracht krijgt. Verder werkt vitamine C nog meer dan vitamine E als beschermer

Dermatologen zijn het er al jaren over eens dat water het meest belangrijke component van de huid is. Dit zorgt ervoor dat de huid haar jeugdige uitstraling behoudt. In de spa vitamine C lift-off behandeling wordt gewerkt met een masker wat de huid compleet hydrateert.

De behandeling zal als volgt worden uitgevoerd: Reiniging, dieptereiniging, stomen, onreinheden verwijderen, ampul repair complex, masker, Multi Hydrovital ampul, 24 uurs crème en oogcrème.

€ 59,00
Protection & anti-agein Geschikt voor alle huidtypen

Het protection &anti-ageing masker bevatten hoge concentratie vitamine en mineralen. Dit masker heeft een hydraterende en kalmerende werking op de huid en is rijk aan anti-oxidanten zoals: cranberry, aardbei framboos en zwarte bes. Het masker werkt als een multi vitamine voor je huid.De huid is zeer goed gehydrateerd, verstevigd en ziet er jeugdiger uit met minder rimpeltjes en een stralende teint.

De behandeling zal als volgt worden uitgevoerd: reiniging, dieptereiniging, stomen, onreinheden verwijderen, 1 deelbehandeling, Multi Hydrovital ampul, protection &anti-ageing masker, serum, 24 uurs vitamine C crème en oog crème.

€ 65,50
Farotherm modellage

Deze behandeling is uitermate geschikt om de vochtbalans van de huid weer te herstellen.

De behandeling zal als volgt worden uitgevoerd: Reiniging, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, ampul, Crèmemasker Farotherm masker, Faromatique concentraat aangepast aan het huidtype, massage, 24 uurs créme.

€ 65,50
Caviar Derma Concept

Caviar Derma Concept is een innovatieve anti-ageing crème waarin de modernste high-tech ingrediënten verwerkt zijn. Kaviaar extracten veranderen de huid. De vermoeide huid verandert onmiddellijk in een stevigere, glanzende huid met een zachte uitstraling. Het geeft een extra dosis energie en is zeer vochtregulerend. Het resultaat is een stralende teint en een huid met veel frisheid en dynamiek.

De behandeling zal als volgt worden uitgevoerd: Welkomstmassage, reiniging, dieptereiniging, 1 deelbehandeling, Energizing Caviar essence ampul, Caviar lifting mask, massage, Caviar serum, Caviar oog crème, Caviar crème.

€ 70,00