Geoptimaliseerde behandelingen

De geoptimaliseerde is een behandeling voor specifieke huidproblemen. De huid vraagt om meer aandacht. Om aan de behandeling werkstoffen toe te voegen die toegespitst zijn voor de huid. Zo wordt de huid weer in evenwicht gebracht.

Behandelingen
Collageen gelaatsbehandeling

Deze behandeling voor de rijpere huid heeft een opbouwende werking, waarbij gezorgd wordt dat het collageen de huid weer soepel een veerkrachtig maakt. Bij vroegtijdige behandeling kan het vormen van rimpels aanzienlijk vertraagd worden en bestaande rimpels worden verzacht. Het gelaat krijgt weer spanning en de teint wordt stralend.

De behandeling ziet er als volgt uit: Reiniging, diepte reiniging, deelbehandeling, Lifting gelee royal ampul, collageen masker,massage van gezicht, hals, decolleté, serum, collastine crème.

€ 49,50
Hyposence gelaatsbehandeling

De Hyposence behandeling voor de gevoelige huid en extreem gevoelige huid. Deze wordt door de hyposence producten optimaal gehydrateerd. De huidstructuur wordt verbeterd en deze wordt zacht en soepel. De producten bevatten geen kleurstoffen of andere mogelijke irriterende stoffen. De behandeling zorgt voor een heldere en stralend effect.

De behandeling ziet er als volgt uit: Reiniging met hydrofiele olie , Hyposence peeling, deelbehandeling, Hyposence masker, massage van gezicht, hals, decolleté, Hyposence serum, oogcréme, Hyposence créme.

€ 48,50